Bästa Forexmäklarna - 2017

Du har insett fördelarna med forexhandel och bestämt dig för att öppna ett konto. För det måste du välja en forexmäklare. Men det kan vara svårt att välja rätt när det finns hundratals att välja mellan.  För att förenkla processen har vi testat och recenserat dussintals av de bästa valutamäklarna och sammanställt dem här på hemsidan för att hjälpa dig på traven.

När du sätter dig in i valutamarknaden och utforskar de bästa valutamäklarna online  för din valutahandel online finns det ett flertal aspekter att ta hänsyn till. Om du redan är bekant med daytrading, aktiehandel eller annan typ av investering / handel så har du säkert redan koll på hur viktigt det är vara försiktig med vart du placerar dina pengar. Reglerade mäklare är naturligtvis ett säkrare alternativ än oreglerade och av den anledningen rekommenderar vi reglerande mäklare när vi listar våra val av bästa valutamäklare. Men utöver reglering bör du även ta hänsyn till deras spreads, hävstång och erbjudanden. Du kan göra detta snabbt och enkelt genom att läsa våra recensioner för bästa valutamäklare samt bedömning av dessa. Men ta inte vårt ord för det - vi uppmuntrar dig att testa några av våra utvalda forex mäklare genom att regestrera dig till deras gratis demokonton så att du kan känna dig bekväm i ditt val utefter dina personliga krav.
 

Mäklarens Namn Minsta Insättning Insättningsbonus Typ av Plattform Maximal Hävstång Reglerade Av Betyg Mer info
Markets $100 Ingen MetaTrader 4, Proprietär plattform 1:50 ?
Förvald hävstång på 1:50. Användarvillkor gäller.
CySEC,

9.8/10
Registrera dig

Läs recension

AvaTrade $100 Ingen MetaTrader 4, Proprietär plattform, Webbaserad 1:400 MiFID, Irlands Centralbank, ASIC, FSC,

9.7/10
Registrera dig

Läs recension

UFX $100 Ingen MetaTrader 4, Proprietär plattform 1:400 MiFID

9.5/10
Registrera dig

Läs recension

4 eToro $50 Ingen Webbaserad, Annat 1:400 CySEC, MiFID, FCA, ASIC

9.2/10
Registrera dig

Läs recension

5 easyMarkets $100 50% up to $2000 MetaTrader 4, Proprietär plattform 1:400 CySEC, MiFID, ASIC

9.0/10
Registrera dig

Läs recension

6 Plus500 €100 $100 Proprietär plattform 1:294

8.9/10
Registrera dig

Läs recension

7 Easy Forex $25 20%, up to $2000 MetaTrader 4, Proprietär plattform, Annat 1:200 CySEC, MiFID, ASIC

8.4/10
Registrera dig

Läs recension

Recensioner av forexmäklare

Markets

Markets.com drivs av Safecap Investments Limited, ett företag för finansiella tjänster auktoriserade och reglerade av CySec, Cyperns kommission för finansiella säkerheter och utbyten, med licensnummer 092/08 och av FSB, Rådet för finansiella tjänster i Sydafrika, som en ’Auktoriserad leverantör av finansiella tjänster’ under nummer: 43906. Markets.com mottog på London Investor Show Forex utmärkelsen “Bästa Kundservice 2012” och den Globala Bank & Finansrevyns utmärkelse “Bästa Mäklare i Kundservice Europa 2012” , ibland många andra utmärkelser även de senaste åren.

Markets recension
AvaTrade

AvaTrade etablerades 2006, och är en av världens största Forex mäklare, med kontor i bland annat New York, Dublin, Sydney, Milano, och Tokyo. AvaTrade regleras av Irlands Centralbank och licensierad under EU-direktivet MiFID. De regleras även av ASIC i Australien, Finansiella Servicekommissionen i Japan (FSC), samt av Finansiella Servicekommissionen på Brittiska Jungfruöarna (BVIFSC).

AvaTrade recension
UFX

UFX, grundat 2007, är en av de ledande mäklarna I forexindustrin. Under 2011 blev UFX reglerad I EU, MiFID, och 2013 mottog de ytterligare erkännande av IFCS, Belizes internationella finansiella servicekommission, för dess höga etiska standarder, kundskydd och fondsäkerhet.

UFX recension
eToro

eToro, grundat 2007 , med hemvist i Limassol på Cypern, är en ledande social webbsida på den globala scenen, med 5,000,000 handlare. Den är reglerad av NFA, CySEC, ASIC, CFTC, MiFID, FCA och har mottagit ett flertal utmärkelser.

eToro recension
easyMarkets

easyMarkets är en marknadsgarant på nätet som etablerades 2003 under namnet "easy-forex". I december 2015 döptes det om och erbjuder nu handlare tillgång till globala marknader med ett brett utbud av marknader från ett enda enkelt handelskonto. easyMarkets har sitt säte i Limassol, Cypern, regleras av CySec och är licenserat av MiFid i Europa och av ASIC i Australien. easyMarkets har kontor i London, Sydney och i Warszawa

easyMarkets recension
Plus500

Plus500 Ltd är baserade i London. De gör sina CFD-affärer genom sitt dotterbolag Plus500UK Ltd, vilket är auktoriserade och regleras av Financial Conduct Authority (FCA) och Plus500AU Pty Ltd som regleras av Australian Securities and Investments Commission (ASIC) samt Plus500CY Ltd som är auktoriserat och regleras av Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) samt av Financial Conduct Authority (FCA).

Plus500 recension
Easy Forex

easy-forex, grundade 2003, är en ledande leverantör av handelstjänster på internet. De har huvudkontor på Cypern, med kontor, forex handelsrum och kundsupport center i över 160 länder världen runt. easy-forex har en position som marknadsgarant, med UBS i Schweiz och Kungliga Skotska Banken RBS som sina likviditetsgaranter. easy-forex är licensierade på Cypern av CySEC , i Europa av MiFID och i Australien av ASIC.

Easy Forex recension