Bästa Forexmäklarna - 2017

Du har insett fördelarna med forexhandel och bestämt dig för att öppna ett konto. För det måste du välja en forexmäklare. Men det kan vara svårt att välja rätt när det finns hundratals att välja mellan.  För att förenkla processen har vi testat och recenserat dussintals av de bästa valutamäklarna och sammanställt dem här på hemsidan för att hjälpa dig på traven.

När du sätter dig in i valutamarknaden och utforskar de bästa valutamäklarna online  för din valutahandel online finns det ett flertal aspekter att ta hänsyn till. Om du redan är bekant med daytrading, aktiehandel eller annan typ av investering / handel så har du säkert redan koll på hur viktigt det är vara försiktig med vart du placerar dina pengar. Reglerade mäklare är naturligtvis ett säkrare alternativ än oreglerade och av den anledningen rekommenderar vi reglerande mäklare när vi listar våra val av bästa valutamäklare. Men utöver reglering bör du även ta hänsyn till deras spreads, hävstång och erbjudanden. Du kan göra detta snabbt och enkelt genom att läsa våra recensioner för bästa valutamäklare samt bedömning av dessa. Men ta inte vårt ord för det - vi uppmuntrar dig att testa några av våra utvalda forex mäklare genom att regestrera dig till deras gratis demokonton så att du kan känna dig bekväm i ditt val utefter dina personliga krav.
 

Mäklarens Namn Minsta Insättning Insättningsbonus Typ av Plattform Maximal Hävstång Reglerade Av Betyg Mer info
AvaTrade $100 Ingen MetaTrader 4, Proprietär plattform, Webbaserad 1:400 ASIC, MiFID, Irlands Centralbank, FSC,

9.7/10
Registrera dig

Läs recension

City Index $100 Ingen MetaTrader 4, ATpro platforms, Advantage Web 1:200 FCA, ASIC, MAS

9.5/10
Registrera dig

Läs recension

Plus500 €100 Ingen Proprietär plattform 1:300

9.4/10
Registrera dig

Läs recension

4 Markets $100 Ingen MetaTrader 4, Proprietär plattform 1:300 ?
Förvald hävstång på 1:50. Användarvillkor gäller.
CySEC,

9.3/10
Registrera dig

Läs recension

5 eToro $200 Ingen Webbaserad, Annat 1:400 CySEC, FCA, ASIC, MiFID

9.2/10
Registrera dig

Läs recension

6 easyMarkets $100 50% up to $2000 MetaTrader 4, Proprietär plattform 1:400 CySEC, ASIC, MiFID

8.5/10
Registrera dig

Läs recension

7 UFX $100 Ingen MetaTrader 4, Proprietär plattform 1:400 MiFID

8.1/10
Registrera dig

Läs recension

Recensioner av forexmäklare

AvaTrade

AvaTrade etablerades 2006, och är en av världens största Forex mäklare, med kontor i bland annat New York, Dublin, Sydney, Milano, och Tokyo. AvaTrade regleras av Irlands Centralbank och licensierad under EU-direktivet MiFID. De regleras även av ASIC i Australien, Finansiella Servicekommissionen i Japan (FSC), samt av Finansiella Servicekommissionen på Brittiska Jungfruöarna (BVIFSC).

AvaTrade recension
City Index

Som en av de äldsta och mest etablerade valuta- och CFD-mäklare i världen har City Index vuxit till att bli en av världsledarna inom spread- och CFD-handel. Företaget grundades i Storbritannien 1983 och har funnits i över 30 år, en tidsram som praktiskt taget aldrig hört talats om i branschen. City Index har nyligen förvärvats av GAIN Capital Holdings, Inc. som är världsledande inom online-handel och som handlar med över 235 000 finansierade konton, 1,2 miljarder dollar i kunders tillgångar och 3,1 biljarder dollar i årlig handelsvolym. Företaget har kontor i London, Dubai, Sydney, New Jersey, Shanghai, Tokyo, Hong Kong och Singapore som huserar en personal på över 800 anställda. City Index handlar för mer än 400 miljarder dollar i handelsvolym varje månad för personer i över 50 länder över hela världen. City Index är auktoriserat och reglerat av Storbritanniens Financial Conduct Authority (FCA).

City Index recension
Plus500

Plus500 Ltd är baserade i London. De gör sina CFD-affärer genom sitt dotterbolag Plus500UK Ltd, vilket är auktoriserade och regleras av Financial Conduct Authority (FCA) och Plus500AU Pty Ltd som regleras av Australian Securities and Investments Commission (ASIC) samt Plus500CY Ltd som är auktoriserat och regleras av Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) samt av Financial Conduct Authority (FCA). Plus500 är även listade på Londons aktiebörs. Dess bestämmelser gör det helt säkert att sätta in pengar och handla med Plus500.

Plus500 recension
Markets

Markets.com drivs av Safecap Investments Limited, ett företag för finansiella tjänster auktoriserade och reglerade av CySec, Cyperns kommission för finansiella säkerheter och utbyten, med licensnummer 092/08 och av FSB, Rådet för finansiella tjänster i Sydafrika, som en ’Auktoriserad leverantör av finansiella tjänster’ under nummer: 43906. Markets.com mottog på London Investor Show Forex utmärkelsen “Bästa Kundservice 2012” och den Globala Bank & Finansrevyns utmärkelse “Bästa Mäklare i Kundservice Europa 2012” , ibland många andra utmärkelser även de senaste åren.

Markets recension
eToro

eToro, grundat 2007 , med hemvist i Limassol på Cypern, är en ledande social webbsida på den globala scenen, med 5,000,000 handlare. Den är reglerad av CySEC, ASIC, CFTC, MiFID, FCA och har mottagit ett flertal utmärkelser.

eToro recension
easyMarkets

easyMarkets är en marknadsgarant på nätet som etablerades 2003 under namnet "easy-forex". I december 2015 döptes det om och erbjuder nu handlare tillgång till globala marknader med ett brett utbud av marknader från ett enda enkelt handelskonto. easyMarkets har sitt säte i Limassol, Cypern, regleras av CySec och är licenserat av MiFid i Europa och av ASIC i Australien. easyMarkets har kontor i London, Sydney och i Warszawa

easyMarkets recension
UFX

UFX, grundat 2007, är en av de ledande mäklarna I forexindustrin. Under 2011 blev UFX reglerad I EU, MiFID, och 2013 mottog de ytterligare erkännande av IFCS, Belizes internationella finansiella servicekommission, för dess höga etiska standarder, kundskydd och fondsäkerhet.

UFX recension

Att välja rätt valutamäklare

Forex är lätt att lära sig och man kan lyckas redan på den första affären. Att förstå hur en finansiell analys av vinst och förlust görs är ett viktigt första steg när det kommer till valutahandel och lite studier av valutahandel är ett klokt åtagande för alla handlare om de vill tjäna pengar på valutahandel. Att förstå de tekniska och fundamentala anledningarna till vad som får priser för valutapar att röra på sig såväl som en viss kunskap om indikatorer och verktyg leder till en mer framgångsrik upplevelse.

Forex är bara en av många investeringsinstrument som en handlare kan välja bland och lika alla andra finansiella instrument är både vinster och förluster en del av spelet. Ett av de bästa sätten att öka dina chanser för framgång är att förstå alla detaljer av valutahandel. Att starta ett demo- eller övningskonto kan ge dig möjlighet att handla på ett riktigt konto utan risker och de flesta valutamäklare erbjuder den här funktionen.

Vad ska du titta efter när du väljer valutamäklare?

 Säkra pengar: Att känna sig säker hos en mäklare är viktigt för en handlare och detta bör valideras innan du öppnar ett konto. De flesta valutamäklare är reglerade och licenserade av internationella eller lokala myndigheter och det innebär att dina tillgångar hålls skilda från övriga kunders tillgångar.

 Kundtjänst: Handlare behöver ofta kontakta sin mäklare för att få förtydligande eller ytterligare information. Kontaktinformation bör finnas på startsidan och ska innehålla telefonnummer och e-postadresser. En chatt ger direkt kontakt med en representant och är tillgängligt hos de flesta mäklare.

 Kontotyper: Mäklare erbjuder ofta sina kunder ett urval av olika sorters konton. Det kan variera mellan konton hur mycket pengar som krävs för att öppna det, om det är fast eller svävande spread, varierande hävstång med mera. Bonusar kan också vara beroende av vilken typ av konto som öppnats.

 Första insättning: Vissa konton kan öppnas med så lite som $1,00 medan andra konton kan kräva en insättning på $2 500,00. Mäklare erbjuder oftast ett urval av konton och huvudskillnaden kan vara summan som den första insättningen måste bestå av. Insättningar kan ske på flertalet olika sätt men kreditkort och banköverföring är de mest populära sätten allt eftersom betalningssystem online ökar i popularitet.

 Kostnader och avgifter: I de flesta fall finns det inga kostnader för att öppna ett konto hos en mäklare. Vissa företag har avgifter för gjorda insättningar och uttag medan många inte har några kostnader alls. När du väljer vilken valutamäklare du ska öppna ditt konto hos bör du titta noga på alla kostnader och avgifter, särskilt den procent av pips som inkluderas i vinster och förluster eftersom detta kan avgöra det slutliga resultatet för affärer.

 Hävstång: Många mäklare erbjuder handlare en viss mängd hävstång för att göra det möjligt för dem att öka storleken på deras investering. Dessa skiljer sig åt från mäklare till mäklare och från konton till konton. Nya handlare som precis har börjat bör undvika att använda hävstång eftersom det kan resultera i en högre risk eftersom det kan bli förlustaffärer.

 Spreads: Spreads är skillnaden mellan köp- och säljpriset och det är här som mäklaren tjänar sina pengar. Det är viktigt att kolla vilken typ av spread det är som tas ut, fast eller svävande, och att jämföra detta med flera andra mäklare.

 Gratis demo-konto: En annan funktion att hålla utkik efter hos en valutamäklare är om de erbjuder tillgång till ett demo-konto. Demo-konton låter dig göra affärer på ett riktigt konto utan att använda några riktiga pengar. Mäklare erbjuder denna funktion med olika tidsramar och med olika stora belopp tillgängliga men även om det bara är under en kortare period så ger ett demo-konto dig tillräckligt goda möjligheter att kunna förstå konceptet med valutahandel och lära dig alla detaljer bakom prisrörelser för valutor.

 Erbjudna valutapar: De flesta valutamäklarna erbjuder handel med de stora valutaparen såsom USD/EUR eller JPY/USD. Andra mäklare lägger till vad som anses som exotiska par vilket är valutor från mindre länder eller utvecklingsländer. Vissa erbjuder också handel med bitcoins, en kryptovaluta.

 Handelsplattform: Den plattform som erbjuds hos valutamäklaren bör också noga övervägas innan du beslutar dig om du ska öppna ett konto eller inte. Handelsplattformen används för att lägga en order, kolla nyheter, göra tekniska analyser, hantera kontot och mycket mer. Ibland är plattformen en tredjepartsapplikation men i många fall är det också en specifik applikation som är skapad, designar och modifierad av valutamäklaren. Att jämföra funktionerna hos de olika versionerna av både den grundläggande plattformen och av de som är uppgraderade är nödvändigt för att bedöma vilken plattform som är den rätta för dig.

 Utbildningsmaterial: Ju mer du vet, desto bättre handlare kommer du att bli. Vissa mäklare lägger stort fokus på utbildning och förser sina kunder med en mängd av olika platser för detta såsom videos, seminarier, webbseminarier med mera. De flesta mäklares hemsidor innehåller dagliga – i vissa fall veckovis – nyhetsuppdateringar och analyser och många tillhandahåller ytterligare en fundamental analys av vad som händer på marknaden. Ekonomiska kalendrar lista kommande finansiella event runt jorden och olika sorters kalkylatorer hjälper handlare att räkna ut marginalräntor, pips, vinster med mera.

 Bonusar och erbjudanden: Vissa mäklare anser att bonusar och erbjuden är ett bra sätt att locka till sig nya kunder och erbjuder dessa generöst. Välkomstbonusar och lojalitetsbonusar är vanliga och kan öka en handlares konto avsevärt. Vissa mäklare hittar på unika kampanjer med kontantvinster, elektronik och ibland även bilar och resor.

Sammanfattningsvis

I dagens snabba tempo kan valutahandel ge stora vinster på väldigt kort tid och det har lockat många investerare som har tröttnat på handel med andra instrument och har tappat intresset för andra finansiella marknader. Men låt oss inse det, med hundratals mäklare som talar för sina tjänster kan det vara både svårt och tidskrävande att bestämma sig för vilken mäklare som är den rätta.

För att underlätta valet av valutamäklare har teamet på Dailyforex.com testat och granskad dussintals av de högst rankade valutamäklarna och vi har sammanställt våra resultat i en grundlig och ärliga

Bedömningar av valutamäklarna. Vi säger som det är och publicerar sanningen och inget annat.
Så innan du gör ditt val och registrerar ett konto, lägg lite tid på att läsa våra recensioner av valutamäklare för att så stor chans som möjligt att bli en lönsam handlare.